Villa Sandi Il Fresco Spumante Brut Rose 0.75L

Villa Sandi
60,68 Lei (TVA inclus)
80,91 Lei / Litru
Optiuni Livrare Produse : Curier FedEx România 3-5 zile lucratoare / EasyBox / Curier FedEx Europa 6-10 zile / Ridicare din magazin / Ridicare din depozit
Villa Sandi
0,50 Ron SGR Ambalaj cu Garantie
Disponibil in stoc

Detalii

Greutate
1.4 kg
Brand
Tip
Brut, Spumant
Culoare
Rose
Tara de Origine
Italia
Temperatura optima de consum
6-8°C
Concentratie Alcoolica
11.5%
Cantitate
0.75L
Taguri

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Descriere

Clasificare, Vin spumant V.S. Brut
Soi de struguri
Cuvée-ul de bază al vinului este produs din diverse soiuri de struguri albi și roșii în procent variabil
Zona de producție
Zone dedicate cultivării viței de vie în regiunile de nord-est ale Italiei, cu soluri marnoase de origine aluvionară, bogate în subsol.
Sistem de cultivare
Sisteme radiale sau fusiforme mai mult sau mai puțin extinse
Randament la hectar
Sfârșitul lunii august, începutul lunii septembrie
Fermentație secundară
Mustul alb și o mică parte din vinul roșu sunt amestecate. Cuvée-ul rezultat, cu culturi de drojdie adăugate, selectate de Villa Sandi, este apoi pus în vase unde are loc fermentația la o temperatură controlată de 15-16°C pentru a intensifica toate aromele recoltei. La atingerea conținutului necesar de alcool și zahăr, fermentația este oprită prin refrigerare. După ce este lăsat cel puțin două luni în contact cu drojdiile, vinul spumant este gata pentru îmbuteliere.
Vinificație
Strugurii albi întregi sunt introduși în presa pneumatică pentru o presare ușoară, iar mustul rezultat, după o primă decantare, este pus în rezervoare cu temperatură controlată, unde rămâne până la utilizarea pentru producerea vinului spumant. Strugurii roșii, după presare, sunt introduși în rezervoare unde are loc o macerare ușoară pentru extragerea culorii și a unor taninuri la o temperatură controlată de 22-23°C. În același timp, aroma este intensificată.
Asociere
Excelent ca aperitiv. Ideal cu pește, în special cu pește în stil livornez.
Temperaturi de servire, 8-10°C
Perioada de recoltare
Sfârșitul lunii august, începutul lunii septembrie
Conținut de alcool, 11,5% vol
Conținut de zahăr.14 g/l
Aciditate,5,8 g/l