Donnafugata Fragore DOC 2016 0.75L

Donnafugata
355,88 Lei (TVA inclus)
474,51 Lei / Litru
Optiuni Livrare Produse : Curier FedEx România 3-5 zile lucratoare / EasyBox / Curier FedEx Europa 6-10 zile / Ridicare din magazin / Ridicare din depozit
Donnafugata
0,50 Ron SGR Ambalaj cu Garantie
Disponibil in stoc
Vezi alte optiuni

Detalii

Greutate
1.5 kg
Brand
Tip
Sec
Culoare
Rosu
Soi
Nerello Mascalese
Tara de Origine
Italia
Temperatura optima de consum
15-18°C
Concentratie Alcoolica
14.5%
Cantitate
0.75L
Unitati/Bax
6 Sticle
Taguri

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Descriere

Donnafugata Fragore DOC 2016 0.75L

Donnafugata Fragore DOC 2016 0.75L este un vin roșu sicilian de excepție, produs de crama renumită Donnafugata. Acest vin reprezintă expresia autentică a terroir-ului vulcanic al Muntelui Etna, evidențiind complexitatea și eleganța soiului autohton Nerello Mascalese.

Soiuri de Struguri și Origine

Fragore 2016 este obținut integral din struguri Nerello Mascalese, recoltați din podgoriile situate în Contrada Montelaguardia, pe versantul nordic al Muntelui Etna, la altitudini cuprinse între 730 și 750 de metri deasupra nivelului mării. Solurile de origine vulcanică, formate în urma erupțiilor din secolele XV și XVI, conferă vinului caracteristici unice și o mineralitate distinctă.

Note de Degustare

  • Culoare: Roșu rubiniu pal.

  • Arome: Buchet amplu și profund, cu note de fructe de pădure sălbatice (mure), accente florale de violete, îmbogățite cu nuanțe de tutun dulce, nucșoară, tonuri minerale de piatră de cremene și accente balsamice.

  • Gust: Pe palat, vinul dezvăluie o complexitate extraordinară și eleganță, caracterizată de o mineralitate remarcabilă și taninuri bine definite, oferind un final lung și persistent.

Asocieri Culinare

Fragore 2016 se potrivește excelent cu:

  • Leguminoase și ciuperci.

  • Carne de curcan la cuptor și coaste de porc la grătar.

  • Preparatele asiatice, precum rața Peking și tocănițele picante de vită și porc.

Se recomandă servirea la o temperatură de 18°C pentru a evidenția pe deplin aromele și structura vinului.