Ottella Lugana Molceo DOC 0.75L
150,49 Lei
(TVA inclus)
200,65 Lei / Litru
Optiuni Livrare Produse : Curier FedEx România 3-5 zile lucratoare / EasyBox / Curier FedEx Europa 6-10 zile / Ridicare din magazin / Ridicare din depozit
Cum te putem ajuta?
Detalii
Categorii
Greutate
1.3 kg
Brand
Tip
Sec
Culoare
Alb
Soi
Turbiana
Tara de Origine
Italia
Temperatura optima de consum
10-12⁰C
Concentratie Alcoolica
12%
Cantitate
0.75L
Unitati/Bax
6 Sticle
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Descriere
Ottella Lugana Molceo DOC 0.75L
SOIURI DE STRUGURI: Turbiana (Trebbiano di Lugana).
ZONA DE PRODUCȚIE: Strugurii provin din propriile noastre parcele mici de vie în cele mai bune zone viticole ale apelației, în comunele San Benedetto di Lugana, Sirmione, Pozzolengo și Desenzano del Garda.
SISTEM DE CULTIVARE: Guyot dublu.
RANDAMENT: 80 q/ha
RECOLTA: Recolta și selecția ciorchinilor se fac strict manual în cutii mici de 17 kg. Recolta târzie în octombrie.
VINIFICARE: Zdrobire blândă și moale a ciorchinilor întregi pentru cea mai mare parte a producției noastre, în timp ce restul este ușor desciorcinată prin
oscilație. Urmează un proces strict de vinificație: fermentație malolactică parțială, învechire de 18 luni pe drojdii fine, în mare parte în oțel și restul în butoaie și baricuri.
NOTE DE DEGUSTARE: O culoare aurie intensă. Atrăgător la nas cu note încântătoare de citrice, flori albe și note minerale elegante. Gustul este bogat structurat și
complex, cu note minerale pervazive, note de silex și hidrocarburi. Un final persistent. Se dezvoltă ușor, conceput pentru longevitate.
ZONA DE PRODUCȚIE: Strugurii provin din propriile noastre parcele mici de vie în cele mai bune zone viticole ale apelației, în comunele San Benedetto di Lugana, Sirmione, Pozzolengo și Desenzano del Garda.
SISTEM DE CULTIVARE: Guyot dublu.
RANDAMENT: 80 q/ha
RECOLTA: Recolta și selecția ciorchinilor se fac strict manual în cutii mici de 17 kg. Recolta târzie în octombrie.
VINIFICARE: Zdrobire blândă și moale a ciorchinilor întregi pentru cea mai mare parte a producției noastre, în timp ce restul este ușor desciorcinată prin
oscilație. Urmează un proces strict de vinificație: fermentație malolactică parțială, învechire de 18 luni pe drojdii fine, în mare parte în oțel și restul în butoaie și baricuri.
NOTE DE DEGUSTARE: O culoare aurie intensă. Atrăgător la nas cu note încântătoare de citrice, flori albe și note minerale elegante. Gustul este bogat structurat și
complex, cu note minerale pervazive, note de silex și hidrocarburi. Un final persistent. Se dezvoltă ușor, conceput pentru longevitate.
ASOCIERI GASTRONOMICE: Ideal cu pește de lac și de mare, se potrivește bine și cu carne savuroasă, grasă. Interesant cu brânzeturi maturate sau albastre și
mâncăruri elaborate din paste și orez.
mâncăruri elaborate din paste și orez.