Pietroasa Research & Innovation Cabernet Sauvignon 0.75L

Statiunea de Cercetare si Dezvoltare pentru Viticultura si Vinificatie Pietroasa
34,56 Lei (TVA inclus)
46,08 Lei / Litru
Optiuni Livrare Produse : Curier FedEx România 3-5 zile lucratoare / EasyBox / Curier FedEx Europa 6-10 zile / Ridicare din magazin / Ridicare din depozit
Statiunea de Cercetare si Dezvoltare pentru Viticultura si Vinificatie Pietroasa
0,50 Ron SGR Ambalaj cu Garantie
Disponibil in stoc
Vezi alte optiuni

Detalii

Greutate
1.3 kg
Tip
Sec
Culoare
Rose
Soi
Cabernet Sauvignon
Tara de Origine
Romania
Temperatura optima de consum
16-18⁰C
Concentratie Alcoolica
14.9%
Cantitate
0.75L
Unitati/Bax
6 Sticle

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Descriere

Pietroasa Research & Innovation Cabernet Sauvignon 0.75L

Soi cu areal restrâns de cultivare, Pietroasa fiind binecuvântată din acest punct de vedere. Vinurile se caracterizează prin trei însușiri neconfundate: culoarea, aroma și gustul carcateristic. Culoarea vinului tânăr este porfirie, iar după 2-3 ani se aseamănă cu cea a foii de ceapă.

Vinificat din struguri de Cabernet Sauvignon recoltati la sfârșit de Octombrie, desciorchinați și zdrobiți, macerare – fermentare la o temperatură controlată de 25ºC cu ajutorul drojdiilor selecţionate și a celor indigene, vinul este maturat în vase de inox inainte de a ajunge în sticlă.

Vinul este dominat de aromele de afine, cacao și tabac care sunt îmbrăcate de taninurile puternic îmblânzite oferindu-i astfel o structură complexă și complexitate demnă de soi și areal.

Pietroasa Research & Innovation Cabernet Sauvignon se pretează excelent pentru mâncărurle bogate în grăsimi și cu sosuri grele, dar și alături de brânzeturi consistente. Carne de porc sau vită, vânat sau semipreparate, toate pot fi susținute de corpolența și taninurile acestui vin.

Aroma este inconfundabilă de trandafiri de dulceață și busuioc.Gustul este complex, bine structurat cu o senzașie tactilă specifică taninurilor.