Tenuta Ulisse Cococciola IGP 0.75L
58,08 Lei
(TVA inclus)
348,48 Lei
/ pachet
(TVA inclus)
Acest produs este disponibil spre vanzare doar in pachete de 6 buc.
77,44 Lei / Litru
Optiuni Livrare Produse : Curier FedEx România 1-2 zile lucratoare / EasyBox / Curier FedEx Europa 6-10 zile / Ridicare din magazin / Ridicare din depozit
Cum te putem ajuta?
Detalii
Categorii
Greutate
1.4 kg
Brand
Tip
Sec
Culoare
Alb
Soi
Cococciola
Tara de Origine
Italia
Temperatura optima de consum
6-8°C
Concentratie Alcoolica
13%
Cantitate
0.75L
Unitati/Bax
6 Sticle
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Descriere
Tenuta Ulisse Cococciola IGP 0.75L
Struguri: Cococciola
Istoria strugurilor: Această viță de vie autohtonă este cultivată mai ales în municipiile Vacri, Ari și Rocca San Giovanni, din provincia Chieti, și se găsește rar în alte zone viticole regionale. Ciorchinul este mic, adesea înaripat și neregulat, compact și se gândește la sfârșitul sezonului, în jurul primei părți a lunii octombrie. Vinurile sunt de culoare galben pai deschis și au structură medie, cu aciditate ridicată, care persistă mult timp cu o aromă tipică ierboasă ușoară, persistentă.
Vinificație:
Strugurii întregi sunt răciți în tunelul nostru exclusiv de răcire, cu o scădere imediată a temperaturii și, în consecință, macerarea la rece a cojilor. După desrăpire zdrobire moale în mediu inert.
Decantare statică la rece la 14 °C timp de 24 – 48 ore.
Fermentare: Rezervoare inertate din oțel inoxidabil la 8 – 11 °C
Învechire: 3 luni în oțel inoxidabil
Evaluare organoleptică și combinare cu alimente:
Vinul are un galben pai pal cu nuanțe verzui, aproape cristaline. Aroma fructata cu citrice, note delicate de mar verde si flori albe. Are un gust persistent si foarte proaspat echilibrat, uscat, savuros si cu o structura buna. se poate asorta cu succes cu aperitive și preparate din pește crud, toate mâncărurile de început și principale din pește, brânzeturi proaspete.
Temperatura de servire: 8/10°C
Istoria strugurilor: Această viță de vie autohtonă este cultivată mai ales în municipiile Vacri, Ari și Rocca San Giovanni, din provincia Chieti, și se găsește rar în alte zone viticole regionale. Ciorchinul este mic, adesea înaripat și neregulat, compact și se gândește la sfârșitul sezonului, în jurul primei părți a lunii octombrie. Vinurile sunt de culoare galben pai deschis și au structură medie, cu aciditate ridicată, care persistă mult timp cu o aromă tipică ierboasă ușoară, persistentă.
Vinificație:
Strugurii întregi sunt răciți în tunelul nostru exclusiv de răcire, cu o scădere imediată a temperaturii și, în consecință, macerarea la rece a cojilor. După desrăpire zdrobire moale în mediu inert.
Decantare statică la rece la 14 °C timp de 24 – 48 ore.
Fermentare: Rezervoare inertate din oțel inoxidabil la 8 – 11 °C
Învechire: 3 luni în oțel inoxidabil
Evaluare organoleptică și combinare cu alimente:
Vinul are un galben pai pal cu nuanțe verzui, aproape cristaline. Aroma fructata cu citrice, note delicate de mar verde si flori albe. Are un gust persistent si foarte proaspat echilibrat, uscat, savuros si cu o structura buna. se poate asorta cu succes cu aperitive și preparate din pește crud, toate mâncărurile de început și principale din pește, brânzeturi proaspete.
Temperatura de servire: 8/10°C
