Alira Cabernet Sauvignon 0.75L

Alira
50,82 Lei (TVA inclus)
67,76 Lei / Litru
Optiuni Livrare Produse : Curier FedEx România 3-5 zile lucratoare / EasyBox / Curier FedEx Europa 6-10 zile / Ridicare din magazin / Ridicare din depozit
Alira
0,50 Ron SGR Ambalaj cu Garantie
Disponibil in stoc
Vezi alte optiuni

Detalii

Greutate
1.4 kg
Brand
Tip
Sec
Culoare
Rosu
Soi
Cabernet Sauvignon
Tara de Origine
Romania
Temperatura optima de consum
16-18⁰C
Concentratie Alcoolica
14.5%
Cantitate
0.75L
Unitati/Bax
6 Sticle

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Descriere

Datorita terroir-ului nostru unic din Aliman, putem oferi consumatorilor un Cabernet Sauvignon unic prin caracter și prin gradul de maturare la care strugurii ajung în ajunul recoltării. Elegant și totodată puternic, Alira Cabernet Sauvignon 2019 reprezintă expresia curajului și a unei vinificări superioare, un vin ce epatează prin notele de fructe negre, fructe roșii, condimente și taninuri coapte. Un vin ce se pretează unei învechiri îndelungate, vine totodată cu plăcerea de a putea fi consumat imediat.

Vizual: Roșu rubiniu intens 

Gustativ: Gustul surprinde prin delicatețe, taninurile coapte și alcoolul bine integrat confirmând calitatea acestui vin. Se confirmă notele de mure, coacăze negre, fructe roșii și vanilie, finalul fiind lung și venind cu note discrete de ciocolată și cafea. 

Olfactiv: Olfactiv, predomină notele de mure, coacăze și zmeură, prune și vanilie, precum și note discrete de cafea și ciocolată. 

Asocieri Culinare:Preparate suculente pe bază de vită, steak, french burger, spaghete bolognese. 

Vinificație: Strugurii au fost culeși manual, iar fermentarea a avut loc în tancuri de inox speciale pentru fermentarea și macerarea vinurilor roșii, tancuri de ultimă generație prevazute cu pompe automate de recirculare a lichidului, precum și în tancuri rotative (de tip ROTO), unde are loc o macerare mai intensă. S-a aplicat metoda "macerării la rece" timp de 5-8 zile, după care fermentarea a avut loc la temperatura de 24-25℃, timp de 8-10 zile. Ulterior, vinul a fost maturat în barrique-uri din stejar franțuzesc timp de 18 luni.