Ca Dei Frati, I Frati Lugana 2024 0.75L
95,58 Lei
(TVA inclus)
127,44 Lei / Litru
Optiuni Livrare Produse : Curier FedEx România 3-5 zile lucratoare / EasyBox / Curier FedEx Europa 6-10 zile / Ridicare din magazin / Ridicare din depozit
Cum te putem ajuta?
Detalii
Categorii
Greutate
1.3 kg
Brand
Tip
Sec
Culoare
Alb
Soi
Turbiana
Tara de Origine
Italia
Temperatura optima de consum
6-8°C
Concentratie Alcoolica
13%
Cantitate
0.75L
Unitati/Bax
6 Sticle
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Descriere
Ca Dei Frati, I Frati Lugana 2024 0.75L
Acesta este bijuteria coroanei, vinul care ne-a făcut cunoscut și continuă să fie imaginea companiei. Un fir direct poate fi urmărit din soiul său, Turbiana, vița noastră natală. Destinat să fie consumat ca vină, exprimă tot ce este mai bun din sine la mulți ani de la îmbuteliere. Când este tânăr, este proaspăt, liniar și mobilat cu o mare rafinament și eleganță, cu note delicate de flori albe, note balsamice și urme de caise. Timpul îi permite să evolueze, permițând notele minerale să fie exprimate cu mai multă hotărâre, dobândind astfel complexitatea cu urme de iodați, condimente și fructe confiate. În gură, este capabil să învăluie întregul palat datorită unei esențe savuroase semnificative, însoțite de o aciditate puternică, exuberantă. La tinerețe, este de preferat o temperatură de servire în jur de 10 grade, cu aperitive reci sau calde – dar delicate – și pentru a însoți preparatele din pește, fierte, la abur sau la grătar.
Viță de vie folosită: 100% Turbiana
Compoziția solului: calcar – argilă
Sistem de cultivare: Guyot simplu și dublu
Tip de vinificație: oțel
Fermentația malolactică: nu se desfășoară
Rafinare și dezvoltare: în oțel pe drojdia fine timp de minim 6 luni, urmate de 2 luni în sticlă
Conținut de alcool: 13%
Aciditate totala: 6,40 g/L
Aciditate volatilă: 0,30 g/L
pH: 3,20
Extract uscat: 21 g/L
Viță de vie folosită: 100% Turbiana
Compoziția solului: calcar – argilă
Sistem de cultivare: Guyot simplu și dublu
Tip de vinificație: oțel
Fermentația malolactică: nu se desfășoară
Rafinare și dezvoltare: în oțel pe drojdia fine timp de minim 6 luni, urmate de 2 luni în sticlă
Conținut de alcool: 13%
Aciditate totala: 6,40 g/L
Aciditate volatilă: 0,30 g/L
pH: 3,20
Extract uscat: 21 g/L