Ca Dei Frati Pratto Benaco Bresciano IGT 2023 0.75L
142,35 Lei
(TVA inclus)
189,80 Lei / Litru
Optiuni Livrare Produse : Curier FedEx România 3-5 zile lucratoare / EasyBox / Curier FedEx Europa 6-10 zile / Ridicare din magazin / Ridicare din depozit
Cum te putem ajuta?
Detalii
Categorii
Greutate
1.3 kg
Brand
Tip
Sec
Culoare
Alb
Soi
Chardonnay, Sauvignon Blanc, Turbiana
Tara de Origine
Italia
Temperatura optima de consum
6-8°C
Concentratie Alcoolica
13.5%
Cantitate
0.75L
Unitati/Bax
6 Sticle
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Descriere
Ca Dei Frati Pratto Benaco Bresciano IGT 2023 0.75L
Pratto este o provocare pe care am dorit să o acceptăm, depășind metodele convenționale, păstrând totodată același respect pentru teritoriu. În această recoltă târzie, aroma de Sauvignon vinificat în oțel, moliciunea Chardonnay-ului și subtilitatea Turbianei se îmbină armonios pentru un rezultat exclusiv. La nas se regasesc note de fructe tropicale insotite de arome vegetale si minerale care sporesc subtilitatea si eleganta, cu un impact foarte comunicativ ce incurajeaza salivatia prin stimularea papilelor gustative. La palat, există o invazie de dulceață bogată și rafinată urmată de aciditate și savuros în echilibru perfect, înainte de a lăsa loc din nou notelor fructate și minerale. Perfect cu aperitive consistente precum tartinele cu foie gras și, de asemenea, cu primele feluri delicate, bogate în arome, carne ușoară și albă și pește cu ierburi aromate. Perfect cu brânzeturi mature. Se serveste la o temperatura de 8° – 10° C.
Vițe folosite: Turbiana, Chardonnay și Sauvignon Blanc
Compoziția solului: calcar – argilă
Sistem de cultură: Guyot și cordon pinteni
Tip de vinificație: oțel
Fermentația malolactică: nu se desfășoară
Rafinare si dezvoltare: in otel pe drojdia fine timp de 12 luni, urmate de 2 luni in sticla
Conținut de alcool: 13,5%
Aciditate totala: 6,60 g/L
Aciditate volatilă: 0,35 g/L
pH: 3,10
Extract uscat: 23 g/L
Vițe folosite: Turbiana, Chardonnay și Sauvignon Blanc
Compoziția solului: calcar – argilă
Sistem de cultură: Guyot și cordon pinteni
Tip de vinificație: oțel
Fermentația malolactică: nu se desfășoară
Rafinare si dezvoltare: in otel pe drojdia fine timp de 12 luni, urmate de 2 luni in sticla
Conținut de alcool: 13,5%
Aciditate totala: 6,60 g/L
Aciditate volatilă: 0,35 g/L
pH: 3,10
Extract uscat: 23 g/L