Ca dei Frati Ronchedone Vino Rosso Benaco Bresciano IGT 2021 0.75L
141,34 Lei
(TVA inclus)
188,45 Lei / Litru
Optiuni Livrare Produse : Curier FedEx România 3-5 zile lucratoare / EasyBox / Curier FedEx Europa 6-10 zile / Ridicare din magazin / Ridicare din depozit
Cum te putem ajuta?
Detalii
Categorii
Greutate
1.3 kg
Brand
Tip
Sec
Culoare
Rosu
Soi
Cabernet Sauvignon, Marzemino, Sangiovese
Tara de Origine
Italia
Temperatura optima de consum
16-18⁰C
Concentratie Alcoolica
14%
Cantitate
0.75L
Unitati/Bax
6 Sticle
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Descriere
Ca dei Frati Ronchedone Vino Rosso Benaco Bresciano IGT 2021 0.75L
În zona în care se înalță primele dealuri morenice, se obțin vinuri roșii remarcabil de substanțiale și puternice, iar Ronchedone este demonstrația supremă în acest sens. Foarte popular din momentul în care a început să se realizeze că anumite zone și anumite microclimate erau potrivite pentru a obține un astfel de vin. Marzemino, Sangiovese și 10% Cabernet fac din acesta un vin care nu poate trece neobservat. Foarte bogat la nas cu note de fructe roșii, afine zdrobite, arome balsamice și gem. La gust, este puternic și incisiv, curat, savuros, cu aciditatea fină care este semnul pământului Benaco. Perfect pentru a însoți carne roșie medie spre bine gătită, vânat, brânzeturi condimentate, paste bogate și supă. Se serveste la o temperatura de 14° – 16° C.
Viță de vie utilizate: Marzemino, Sangiovese și 10% Cabernet
Compoziția solului: calcar – argilos, calcaros și nisipos
Sistem de cultură: Guyot simplu și cordon pinten
Tip de vinificație: macerare în oțel cu contact prelungit
Fermentația malolactică: efectuată
Rafinare și dezvoltare: în baricuri timp de 14 luni, urmate de 4 luni în sticlă
Conținut de alcool: 14%
Aciditate totală: 6,0 g/L
Aciditate volatilă: 0,42 g/L
pH: 3,60
Extract uscat: 36 g/L
Viță de vie utilizate: Marzemino, Sangiovese și 10% Cabernet
Compoziția solului: calcar – argilos, calcaros și nisipos
Sistem de cultură: Guyot simplu și cordon pinten
Tip de vinificație: macerare în oțel cu contact prelungit
Fermentația malolactică: efectuată
Rafinare și dezvoltare: în baricuri timp de 14 luni, urmate de 4 luni în sticlă
Conținut de alcool: 14%
Aciditate totală: 6,0 g/L
Aciditate volatilă: 0,42 g/L
pH: 3,60
Extract uscat: 36 g/L