Inima companiei este situată în orașul istoric Ascoli Piceno , care este situat în regiunea Marche și la o distanță de aproximativ 20 km de Marea Adriatică și la o înălțime de 150/200 de metri deasupra nivelului mării.
Fermele companiei se întind printre dealurile care înconjoară splendida vale a râului Tronto, care datorită solurilor argiloase și fertile, a fost întotdeauna potrivită pentru cultivarea viței de vie.
Pe lângă cele patru ferme situate în Ascoli Piceno, Castorano, Monsampolo și Castel di Lama, există o podgorie în zona Ancarano (TE) și în zona San Marcello (AN), între Castelele din Jesi.
Inca de la inceput, crama a obtinut un mare succes cu critici jurnalistice. Publicat în cele mai renumite ziare naționale și internaționale precum: Wine Spectator , Robert Parker , Gambero Rosso , Luca Maroni , AIS și multe altele.
De aceea este prezentă pe întreg teritoriul național cu colaborarea a 85 de agenții și în străinătate unde este prezentă pe 52 de națiuni atât în Europa, cât și în restul lumii. Producția până în prezent este de aproximativ 2.500.000 de sticle și așteptările cu siguranță nu se opresc aici.